Masszázs

A várandósság alatti masszázst (csakúgy, mint a masszázst általában) egy kiváló lehetőségnek tartom arra, hogy időt szánjunk magunkra, ellazuljunk, illetve energiával töltekezzünk. Természetesen, a várandósság idején gyakran jelentkező testi tüneteinkre is kiváló gyógyírként szolgálhat. Ebben az időszakban ugyanis a testünk nagy változásokon megy keresztül: a növekvő méh, a benne fejlődő kisbabánkkal megváltoztatja a testünk statikai állapotát, egyre nagyobb terhelésnek kitéve ezzel a hát izomzatát. Hormonális hatások következtében az ízületi szalagok is megnyúlnak, lágyabbak, sérülékenyebbek lesznek.

Jól tudjuk ugyanakkor, hogy a várandósság nemcsak testileg, hanem lelkileg is más állapot. A masszázs relaxáló, harmonizáló, közérzetjavító hatása révén mentálisan és lelkileg is nagyon sokat adhat.

Sokakban ugyanakkor még él a tévhit, miszerint kismamákat nem szabad masszírozni. Ma azonban már számos, speciálisan várandósoknak ajánlott masszázs közül választhatunk – biztonsággal. Én a KoroKan kismama masszázs technikáját alkalmazom a hozzám forduló anyák nagy örömére és megelégedésére. A kb. 60 perces masszázs során a meridiánok mentén haladva, akupunktúrás pontok érintésével masszírozom át a ruhával borított test teljes felületét. A háti szakasz stabil oldalfekvésben kerül átmasszírozásra, így mind a várandósság, mind a szoptatás alatt nagy biztonsággal alkalmazható.

„A KoroKan Kismama masszázs 9 jótékony hatása:

  • javítja a relaxációt és mély légzést biztosít, ezáltal csökkenti a stresszt,
  • javítja a kedélyedet, és jobb alvást biztosít neked, megszabadíthat az izomgörcsöktől, a kötőszöveti fájdalomtól, főleg a hát lumbális szakaszán, a szeméremízületnél, csípőben és az alsó végtagokban,
  • csökkenti a feszülést a terhelésnek kitett ízületekben, bokában, deréknál, medencénél,
  • enyhíti a fejfájást és a homloküregi nyomást,
  • javítja a vérkeringést – segítve az anya és a magzat oxigénellátását,
  • elősegíti a nyirokkeringést, csökkenti a kezek, lábak dagadtságát, megelőzi a visszértágulatot,
  • segít stabilizálni a stressz hormonok szintjét,
  • csökkenti a szülés utáni stresszt is.”
    (forrás: http://www.korokan-kismamamasszazs.hu)

Szánj időt magadra és érezni fogod annak pozitív hatásait!

A 60 perces masszázs ára alkalmanként: 8.000,-Ft.
Bérlet és ajándékutalvány vásárlására is lehetőséged van!

Bejelentkezni az info@csalad-szuletik.hu címen, vagy a +36-30-291-5711-es számon lehet. A masszázsra kérlek, hozz magaddal pamut hosszúnadrágot, felsőt és zoknit!