Várandósság

Várandósként tele vagyunk kérdésekkel / kételyekkel:

  • Milyen szempontokat vegyek figyelembe az orvos/szülésznő/kórház választásánál?
  • Mi a jó az apás szülésben?
  • Rendjén való-e, hogy vágytam erre az állapotra, de mégsem érzem magam igazán jól a bőrömben?
  • Vajon egészségesen születik-e meg a kisbabám?
  • Aggodalommal töltenek el az eddig sosem tapasztalt testi tünetek…
  • Sokat dolgozom és úgy érzem alig jut időm a kisbabámra…
  • Tartok a szüléstől…

Végeláthatatlan a kérdések / kételyek sora, amelyek felmerülhetnek benned.

Nagy jelentősége van annak, hogy amikor babát vársz, legyen olyan személy a környezetedben, akivel megoszthatod a gondolataidat. Egy tapasztalt barátnő, egy édesanya és természetesen egy megértő társ ilyenkor aranyat ér!

Dúlaként és olyan nőként, aki maga is járt már ezen az úton, elkísérhetlek a várandósságod hónapjaiban. Személyes találkozásaink alkalmával megoszthatod velem mindazokat a tapasztalatokat, érzéseket, félelmeket, kérdéseket és kételyeket, amik felmerülnek benned.

Fontos tudnod, hogy a jó szülésélmény egyik záloga a jól informáltság. Ha nehezen igazodsz el a várandóssággal / szüléssel / gyermekággyal kapcsolatos információk tengerében, ebben is segítségedre lehetek.

Várandósságod alatt bármikor felkereshetsz, attól függetlenül, hogy dúlával szeretnél-e szülni, vagy sem.

Ha dúlával szeretnél szülni, elengedhetetlen, hogy legalább egyszer találkozzunk, hogy megismerjük egymást. Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk együttműködni a szülés idején, ki kell alakulni közöttünk egy bizalmi kapcsolatnak. Beszélgetésünk alkalmával megismerem elképzelésedet a szüléssel kapcsolatban, információkkal segíthetlek benneteket a Szülési Terv kidolgozásában és átbeszélhetünk minden olyan kérdéskört, ami foglalkoztat benneteket (hogyan segíthet a párod; mik a fájdalomcsillapítás természetes eszközei; mit kell tudni a szoptatásról; mit kell tudni az újszülöttről; mire számíthattok a szülés utáni 1-3 napban stb.).

Ha szeretnél eljönni egyéni konzultációra, akkor kérlek, jelentkezz be az info@csalad-szuletik.hu címen, vagy hívj a +36-30-291-5711-es telefonszámon! Várlak szeretettel!